27/1/09

He llegit "El Superzorro"

He llegit "El Superzorro". Aquest llibre és de l'editorial Alfaguara. El seu autor és en Roal Dalh
La història transcorr en un bosc i a tres granges.
El conte comença contant que hi havia una vegada una guineu i tres grangers que la volien matar perquè estaven cansats de que els hi robàs els productes de les seves granges. Aquells tres grangers tenien un nom. Un se nomia Bufon,un altre Buñuelo i el tercer Benito.
Continua quan els tres grangers volien agafar a la guineu i van amb escopetes per tirar-li un tir quan surti del seu amagatall. Li disparen però li tallen la cua i fuig.
Els grangers van a cercar-la amb pales excavadores, però la guineu té una idea excavar un túnel amb el seus amics i a més cerquent les pomes, les ànneres, ... dels grangers. Acaba així que els tres grangers continuen excavant mentres que la guineu, la seva família i altres animals soterranis fan una festa. El que més m'ha agradat ha sigut quan excavaven i el que menys m'ha agradat ha sigut quan volien matar a la guineu.
El personatge principal és el "superzorro" que és molt llest i viu, els tres grangers que són un poc beneits i també la dona i els fills de la guineu i altres animals que viuen baix terra.

Aitor Portilla, 4t B