10/3/09

Excursió al centre d'interpretació de Cabrera.

Bon dia! Ara vos contaré un poc de la visita al centre d' interpretació de Cabrera.

El dia 5 de febrer els alumnes del 2n cicle varen anar d' excursió a la Colònia de Sant Jordi. Situada al municipi de Ses Salines. A l'entrada, devora el jardinet i les piscines, vaig veure l'esquelet d' una balena, me va impressionar.

Varen entrar en un edifici molt modern i gros. Tenia forma de talaiot, que eren construccions prehistòriques en forma de torre. Allà varen veure peixos, taurons, morenes, anèmones, mantes, plàncton ...

I tot això ens ho va explicar un home molt simpàtic i agradable anomenat Jesús.

Ara vos explicaré el medi terrestre de Cabrera. Ens van fer una projecció, d'uns 20 minuts de durada, varen entrar dins una sala amb cadires per seure's. Desprès en Jesús ens va posar una barra per no caure i va apagar el llum. A poc a poc les cadires es van anar aixecant. Ai quina por, si caus! Hi havia 4 o 5 teles amb aus, plantes, rèptils i de vegades sortia aigua de dalt del tot, era una cascada molt bella.

La pel·lícula ens anava explicant la vida de les aus, com són, què mengen, on viuen... Després de escoltar i mirar la pel·lícula varen anar un poc a poc a dalt, a la terrassa. Des d'allà varen mirar i enterra era molt baix. Quan van davallar varen anar a la platja a berenar i jugar. Després van visitar el port i finalment ens van marxar amb l' autobús i el conductor ens va conduir a Cala d'Or.

Me va agradar molt i a la professora també!

Lara Shmitz, 4rt A