10/3/09

Visita al centre d'interpretació de Cabrera.

El dia 5 de febrer els nins de 4A, 4B, 3A i 3B varem visitar el centre d'interpretació de Cabrera. Primer varem anar a les peixeres, després varem anar al talaiot, on hi havia un mural pintat per un pintor de Madrid, representava la Mar Mediterrània amb les Illes Balear, Espanya, Àfrica, Itàlia, Egipte, ets. Hi havia personatges importants com Napoleó, Leonardo Da Vinci amb la seva pintura la Mona Lisa, en Picasso, en Cristòfol Colom. Apareixien les religions cristianes amb Jesucrist, la religió hebrea i la musulmana. També feia referència a les cultures gregues, romanes, egípcies i mesopotàmica i a diferents mites i llegendes com l'Arca de Noé, el Minotaure,...
Després de veure tot aquest talaiot, van córrer per unes rampes on hi havia com unes piscinetes amb decoracions de dofins,... i devora la sortida, hi havia un esquelet de balena!
Llavors van anar a berenar, jugar, botar...I a caminar pel port fins l'espigó de pedres del port, des d'allà podien veure Cabrera. Feia un poc de mal temps i els esquitxos de les onades quasi ens arriben. I ja es va acabar, quina pena!

Lay Diakhate Ariza, 4rt A