9/3/09

Visita al centre d'interpretació de Cabrera.

Hola! El dia cinc de febrer varen anar d'excursió al centre d'interpretació de Cabrera que es troba a la localitat de la Colònia de Sant Jordi, al municipi de Ses Salines.

Devora el port hi havia un edifici molt guapo on vam veure diferents sales per veure el medi aquàtic. Un guia que es deia Jesús ens va explicar moltes coses sobre els diferents peixos que estaven a les peixeres i van veure una películ·la 3D.

Ara vos contaré el medi terrestre. Van pujar per un ascensor i van sortir per una porta, allà havia dues fileres de butaques, que poc a poc van anar pujant. Ens van mostrar una peliícula dels ocells, rèptils i les plantes que hi viuen dins l'arxipèlag de Cabrera. I havia una cortina d'aigua que queia des a dalt. A tots els nins ens va agradar molt la pel·lícula. Van sortir a la terrassa i van veure unes vistes molt guapes de Cabrera, malgrat aquell dia feia un poc de mal temps. Per davallar van veure una espècie de talaiot amb molts de dibuixos, que significaven els diferents personatges i civilitzacions que han viscut o viuen a la Mediterrània.

Ernesto Antonio Domínguez Leyva, 4rt A